Tuesday 14 November 2017

Lopers Company Goes gaat naar Kenia!

Van 26 januari tot en met 6 februari 2018!

In samenwerking met Loopreizen Kenia organiseert Lopers Company Goes een bijzonder 12-daagse loopreis naar het trainingskamp van Lornah Kiplagat in Kenia!

De reis is een compleet verzorgd trainingskamp met een bijzondere variatie aan excursies, waaronder een bezoek aan safaripark National Park Lake Nakuru (sinds 2011 op de lijst van UNESCO als werelderfgoed) en uitstapjes die een uniek kijkje geven in de bijzondere Keniaanse wereld van hardlopen.

We verblijven in het beroemde trainingskamp van Lornah Kiplagat. Het trainingskamp is in Iten, een dorpje op de rand van de Rift Vallei, gelegen op een hoogte van ruim 2400 meter boven zeeniveau. Ook is er iedere dag een personal trainer en coach tot je beschikking. Op het kamp kunnen we onbeperkt gebruik maken van topfaciliteiten zoals; volledig fitnesscentrum, 25m zwembad, sauna's, 400m tartan atletiekbaan, lounge met WiFi en 3 maaltijden per dag. Het is een van A tot Z compleet verzorgde reis die de deelnemers totaal ontzorgd.

De geweldige Keniaanse natuur, de gastvrijheid en de verschillende activiteiten die deze reis biedt, maken het een ervaring om nooit meer te vergeten. De reis is toegankelijk voor alle niveau's: van recreant tot topatleten!

Wil je graag meer weten over deze mooie reis? Vraag dan nu vrijblijvend de prijs en het reisschema op via: paola@paolavangilst.nl of stap onze winkel binnen voor meer informatie: Gasthuisstraat 16 GOES

Let op: er is een maximum van 15 deelnemers voor deze reis.Een blessureverzekering is mogelijk!

IT'S A ONCE IN A LIFETIME EXPERINCE!